Uživali smo u petočasovnom nadmetanju naših takmičara i gledali sjajan fudbal, poteze i golove. Na kraju su Nameštači fantastičnom igrom, naročito u finalu, zasluženo poneli titulu šampiona i osvojili novčanu nagradu od 5.000 dinara, ali i priliku da na narednom turniru odbrane tron.
Drugo mesto osvojila je ekipa “UEFA Mafia”, a trećeplasirana je ekipa “MiMa”. Što je s obzirom na jaku konkurenciju, i te kako za pohvalu!
Veliko interesovanje vladalo je za ovim turnirom pre samog početka. Pored trideset dva takmičara okupio se i veliki broj navijača i ljubitelja sportskih igara čime je u potpunosti stvorena prava takmičarska atmosfera. Nadmetali su se učesnici svih starosnih kategorija od osnovaca pa sve do onih ”najstarijih” mladih.
Održavanje turnira ne bi bilo moguće bez opreme i pomoći našeg sponzora Sony 4 Room – Iznajmljivanje PS4 Bor koji je ovog puta pomogao u organizovanju i obezbedio Sony Playstation 4 konzolu.
Ali i ovoga puta za sjajno posluženje postarao se Fast food fish bar SIDRO.
Zahvaljujemo svim učesnicima na tome što su dali sve od sebe i pridržavali se pravila, ali i na tome što su pružili svoju podršku ovoj priči, zahvalni smo takođe i prisutnima koji su tu bili kao podrška učesnicima i time dali svoj doprinos da atmosfera bude kakva treba biti.